O fabrică de lapte din secolul al XVIII-lea de pe coasta Dorset devine un refugiu încântător de weekend

Ca exemplu al acestei abordări cu intervenție redusă, proprietarii au dorit să păstreze bucătăria fermecător de modă veche, așa că Henriette și echipa ei au renovat-o, au pus un blat de marmură nou, adăugat într-o insulă subțire pentru a oferi mai mult spațiu de stocare. L-au pictat într-un galben moale, primitor, amestecat la comandă pentru spațiu de Rose of Jericho.

În majoritatea celorlalte camere, câteva țesături rafinate cheie ancorează fiecare schemă. „Clientul nostru iubește țesăturile antice”, explică Henriette. „De asemenea, am folosit o mulțime de textile Chelsea și am făcut niște țesături brodate la comandă.” Acestea au fost puse pe un fundal de culori mai personalizate de Rose of Jericho. „Lumina este unică în această casă, astfel încât culorile de pe raft nu funcționează. Ne-am dorit acea senzație de cretă de modă veche pentru ei.”

Perdelele sunt în „Arles Linen” de Robert Kime. Perechea de veioze de pe mesele antice sunt de la Jamb, cu abajururi de la Robert Kime. O masă de consolă antică tot de la Jamb stă în prim plan.

Simon Upton

Într-un interior liniștit și simplu ca acesta, arta de pe pereți este absolut crucială, iar la acest proiect, Henriette a lovit jackpot-ul. „Tatăl clientului este un dealer de artă”, explică ea, „și are o colecție incredibilă de artă. Am fost foarte norocoși să lucrăm cu toate piesele ei și, din fericire, a fost suficient pentru toată casa!” În fosta fabrică de lapte, un spațiu lung și îngust, cu canalele de drenaj pentru zer pe fiecare parte, Henriette a folosit un set de 24 de imprimeuri de păsări colorate manual, atârnându-le deasupra șinei de imagine, precum și dedesubt. „Când stai în acea cameră, arată pur și simplu incredibil. Ei ridică cu adevărat tavanul pentru că le-am atârnat până sus.” Camera este acum o sufragerie elegantă de vară, cu vechiul tejghea pentru producția de lactate care servește acum drept bar, iar ușile franțuzești care se deschid spre terasă și focar de afară. Pe vreme mai rece, familia tinde să petreacă mai mult timp în bibliotecă, cu arzătoarea pe lemne și canapeaua moale creând o atmosferă confortabilă. Aspectul este conceput pentru a fi flexibil; Proprietarii doreau să poată folosi aceasta ca o sufragerie informală, așa că uneori aduc o mică masă rotundă pentru mese în familie, mutând fotoliile mici din drum.

Masa de aici este o antichitate de la Jamb și un covor antic acoperă podeaua.

Masa de aici este o antichitate de la Jamb, iar un covor antic acoperă podeaua.

Simon Brown

La etaj, dormitoarele sunt reduse și deosebit de odihnitoare. Tapetul își face apariția în camera fiicei – un imprimeu cu frunze Marthe Armitage care dă senzația unei căsuțe în copac în spațiul mansardei. Lambriurile cu limbă și caneluri conferă o rusticitate relaxată, în timp ce covoarele antice și mai multe picturi frumoase ale proprietarului unifică toate aceste podele. Niciun spațiu nu este supraaglomerat cu bunuri; există pouf de depozitare pentru ascunderea lenjeriei de pat de rezervă, dar întregul este minunat de ordonat.

„Timpul pe care familia îl petrece acolo”, conchide Henriette, „constă în întoarcerea în natură, petrecând cât mai mult timp în aer liber și bucurându-te de o viață mai lentă. Interiorul reflectă asta: este simplu și frumos, dar nu este nimic în plus.”

vspinteriors.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *