O casă de vagoane dezbinată din Hackney devine o oază de liniște

„Este un spațiu foarte calm”, spune directorul de proiect imobiliar, Lisa Phillips, despre casa ei de autocare din Hackney. „Îmi place că atunci când închizi poarta, devine o oază uimitoare și mă pot preface că sunt în mijlocul peisajului. ” Acea afirmație în sine se simte extrem de satisfăcătoare, având în vedere cât de lung a fost drumul pentru a aduce casa la starea actuală. O prietenă arhitectă, Debby Kuypers, o sfătuise pe Lisa să locuiască acolo o perioadă pentru a-și da seama ce vrea să facă cu el, dar aspectul era foarte ciudat. Ușa de la intrare se deschidea în sufragerie, iar baia era la parter, deschizând bucătăria, făcându-o o formă de L incomodă. La etaj era la fel de bizar, fără baie și acces la dormitorul de oaspeți prin dormitorul principal.

Când Lisa a început să miște lucrurile, a început cu ușa din față. Mama ei a fost cea care a indicat locul natural pentru aceasta, iar tatăl ei a măsurat peretele cărămidă cu cărămidă pentru a vedea dacă va funcționa. A funcționat, iar apropierea de casă se face acum printr-o grădină fermecătoare din curte. Restul aspectului a urmat exemplul. Sufrageriei a fost adăugată un perete cu uși franceze, iar baia a fost demolată și mutată la etaj, unde Lisa a reconfigurat complet spațiul pentru a include două dormitoare care se accesează separat de un palier. Procesul a fost dezordonat, prăfuit, lung și murdar, iar Lisa a tăbărât în ​​casă peste tot.

Câinele Lisei Mouse în bucătărie.

Christopher Horwood

Pe parcurs au existat câteva momente foarte scăzute: ușile franceze în sine nu au fost livrate decât la trei zile după crearea deschiderii în perete, astfel încât Lisa a dormit trei nopți într-o casă cu o gaură în perete – iarna. A fost și o perioadă lungă în care nu a existat bucătărie sau baie; Lisa căuta pe Deliveroo cele mai sănătoase opțiuni de masă și făcea duș în sala de sport. Cel mai bine, când podeaua a fost așezată la parter, Lisa nu a putut să meargă pe ea, așa că a trebuit să folosească o scară din ușa grajdului din dormitor pentru a coborî și a-și ridica livrările de mâncare.

Oricât de stresant ar fi fost, a fost în multe privințe una dintre cele mai bune perioade din viața Lisei, deoarece proiectul a fost o adevărată afacere de familie. În fiecare weekend, luni întregi, tatăl și fratele Lisei săreau într-un tren dintr-un sat din North Lincolnshire într-o seară de vineri seara – înarmați cu mâncare gătită acasă de la mama ei – pentru a dărâma pereți, a încărca basme sau a ridica ziduri . Au rămas blocați în fiecare aspect al proiectului, până la instalațiile sanitare din baia nouă. „A fost cu adevărat o perioadă minunată în care ne-am legat și ne-am conectat cu adevărat”, spune Lisa. „Toată lumea era murdară, obosită și epuizată, dar nu au mormăit niciodată despre asta. Toți erau atât de pregătiți pentru asta, weekend după weekend.”

Este posibil ca imaginea să conțină Lampă Decor acasă Mobilier Canapea Pernă Artă Pictură Arhitectură Clădire și interior

Masa laterală a fost făcută de tatăl Lisei și tapițată de vărul ei. Canapeaua este un model Ikea Farlöv cu husa de in Bemz.

Christopher Horwood

În fiecare cameră există atingeri care mărturisesc legăturile de familie. Balustrada metalică a fost făcută de tatăl Lisei; ușa din față și amenajarea sensibilă se datorează, desigur, mamei ei; dar adevărata întruchipare a familiei este în sufragerie. Lângă canapea este o măsuță laterală tactilă, realizată din metal răsucit și piele moale untoasă; tatăl ei a făcut toate lucrările din metal și vărul ei a tapițat-o. Este un lucru de o adevărată frumusețe, iar povestea creării sale nu face decât să-i sporească atractivitatea.

Când a venit vorba de interioare, Lisa a apelat la fosta ei colegă Evelina Mamedovaite, care și-a înființat propria afacere de design interior în 2021. Perechea s-a întâlnit lucrând la Fortnum & Mason, iar Lisa a chemat-o inițial pe Evelina pentru a o ajuta atunci când iau decizii de design pentru baie. a devenit copleșitoare, înainte de a se decide să-i predea în întregime interioarele. Evelina a lucrat și la designul personalizat pentru toate ferestrele și ușile noi. „Îmi place pur și simplu senzația din casă”, spune Evelina. „Este ca un mic refugiu la țară în oraș.” Este exact ceea ce și-a dorit Lisa de la casă: un loc care să vorbească despre rădăcinile ei nordice și despre dragostea de a fi în natură. Evelina a abordat acest lucru introducând elemente texturate, cum ar fi pardoseala brută din lemn tăiat cu bandă de la Solid Floor, întrerupătoare de lumină de la deVol și o mulțime de lenjerie de pat, bumbac și cânepă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *